Wie zijn wij?

Joeri Borrius

Milja De Busser

Meta Coltof

Joeri Borrius

Ik ben al jaren werkzaam in de makelaardij en als financieel adviseur zowel in Nederland als in Spanje. Uiteraard kijk ik welke oplossingen het beste passen bij uw persoonlijke situatie. Ik kijk niet alleen naar uw wensen in Spanje maar ook naar uw huidige situatie in Nederland. Hierdoor ontstaan soms oplossingen waar u zelf niet meteen aan gedacht zou hebben maar het wel mogelijk maken uw dromen te verwezenlijken. Het realiseren van wensen en dromen van mijn clienten maken mijn werk enorm uitdagend maar ook dankbaar! 

Milja De Busser

Wanneer u bezig bent met de aankoop van uw woning (en een eventuele financiering) in Spanje zijn dit spannende tijden. Ik help en begeleid u bij dit proces. Ik onderhoud veel contact met u om alle benodigde documenten te verzamelen zodat alles zo snel mogelijk kan worden afgerond. Snel weten waar u aan toe bent is fijn voor iedereen!

Meta Coltof

Ik heb jarenlange ervaring in de vastgoed sector in binnen- en buitenland. Ik ondersteun Joeri & Milja waar nodig. Soms in Spanje, meestal in Nederland. Wilt u een afspraak maken in Nederland? Grote kans dat u mij treft!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we horen graag van u!

  • +31 (0)85-0220554
  • [mail]

LaCasaCosta.nl is een handelsnaam van De Assurantieadviseur.

Vestigingsadres;
Leemwierde 176
1353 LT Almere
085-0220554
[mail]
www.lacasacosta.nl
KVK 39082612
BTWnummer NL811015877B01
Bankrekeningnummer NL61ABNA0628239750