3.950.000€

Marbella - Malaga (Costa del Sol) , Spanje

6 Slaapkamer Villa

Beschrijving van de woning
Villa in Marbella. De villa ligt aan de rand van de berg La Concha, en biedt totale privacy en afzondering. De toegang tot de villa is via een prachtige trap met waterpartijen en houten terras dat naar de hoofdingang leidt.
De accommodatie bestaat uit, op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer met openhaard en aparte eetkamer, met toegang tot een mooie overdekte veranda en tuin, volledig ingerichte keuken met informele eetkamer met uitzicht op een prieel, 2 slaapkamers, waarvan een met gastentoilet en de andere met een lounge en beide met een eigen ingang en een ander gastentoilet.
Boven: master slaapkamer met badkamer en 3 slaapkamers met eigen badkamer, een met studeer / speelkamer - het uitzicht vanaf de eerste verdieping is prachtig naar de zee.Lager niveau: slaapkamer met badkamer met keuken, wasruimte en garage voor 3 auto's.
De tuin is zeer volgroeid met subtropische planten en bomen, gouden visvijvers met waterval, prieel en een zwembad.Speciale kenmerken zijn onder meer: een domoticasysteem, vloerverwarming in badkamers en B & O-apparatuur in het hele gebouw, lift, centrale warme en koude airconditioning. Een heerlijke familie thuis op slechts een paar minuten van Marbella en Puerto Banús.
Kenmerken van de woning
Ref: LCCSSG-p1870 Land: Spanje Staat of provincie: Malaga (Costa del Sol) Locatie van de woning: Marbella Type woning: Villa Bebouwde oppervlakte: 984m² Oppervlakte perceel: 2112m² Aantal slaapkamers: 6 Aantal badkamers: 5
Kenmerken
  • Privé zwembad
  • Centrale Airconditioning
  • Vloerverwarming badkamers
  • Terras
Aanvraagformulier

Voor meer informatie over deze woning, vul de onderstaande gegevens in


By submitting this form you accept Terms & Conditions and Privacy Policy

LaCasaCosta.nl is een handelsnaam van De Assurantieadviseur.

Vestigingsadres;
Leemwierde 176
1353 LT Almere
085-0220554
info@lacasacosta.nl
www.lacasacosta.nl
KVK 39082612
BTWnummer NL811015877B01
Bankrekeningnummer NL61ABNA0628239750