2.300.000€

Benitachell - Alicante (Costa Blanca) , Spanje

3 Slaapkamer Villa

Beschrijving van de woning
Het uitzicht op de Middellandse Zee vanaf Jazmines Residential is uniek en Villa Maresme is ontworpen om deze prachtige uitzichten en de schoonheid van de locatie nog meer uit te lichten. 

Villa Maresme heeft een open verdeling, waarin alle ruimtes zijn verbonden, waardoor het licht door de kamerhoge ramen naar binnen komt en alle kamers oplicht. Op de bovenste etage zijn vier verschillende ruimtes samengebracht die het daggedeelte van dit huis vormt: een open keuken met kookeiland, eetkamer, salon en het terras met een indrukwekkend infinity zwembad van 15 meter lang, om te genieten van zwemmen of gewoon te genieten van de adembenemende uitzichten. Een distributie die wordt voltooid met 3 slaapkamers, allen met eigen badkamer, een toilet, een porche met barbecue perfect om te genieten van de zonnige dagen, een tweede lounge op de begane grond met dubbele hoogte, parkeergelegenheid voor twee voertuigen en meerdere tuinen.

 Kortom, een exclusieve villa om het hele jaar te wonen en te genieten van het prachtige klimaat en uitzicht op zee van het Residential Resort Cumbre del Sol.
Kenmerken van de woning
Ref: LCCVAOV-AJ089 Land: Spanje Staat of provincie: Alicante (Costa Blanca) Locatie van de woning: Benitachell Type woning: Villa Oppervlakte perceel: 1175m² Aantal slaapkamers: 3 Aantal badkamers: 3
Kenmerken
Aanvraagformulier

Voor meer informatie over deze woning, vul de onderstaande gegevens in


By submitting this form you accept Terms & Conditions and Privacy Policy

LaCasaCosta.nl is een handelsnaam van De Assurantieadviseur.

Vestigingsadres;
Leemwierde 176
1353 LT Almere
085-0220554
info@lacasacosta.nl
www.lacasacosta.nl
KVK 39082612
BTWnummer NL811015877B01
Bankrekeningnummer NL61ABNA0628239750